Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovory

14. 12. 2009

Petr Macek 



1. Jak hodnotíš podzimní část sezony ?

 

Tak ze začátku sezony jsme to měli rozjetý hodně dobře, viz. výsledky proti Rohatci atd.. Ale ke konci jsme si to solidně posr... Ostuda v Bojanovicích a ještě pár dalších zápasů. Budeme muset na jaro pořádně zabrat, abychom mohli přemýšlet o první příčce.

 

2. Byl jsi označen nObrazekejlepším hráčem podzimu, co na to říkáš ?

 

No, abych pravdu řekl tak to slyším až teď od tebe :D Rozhodně to potěší a budu se to snažit obhájit i na jaro :)

 

3. Největší překvapení a největší zklamání podzimu ?

Tak překvapil mě začátek sezony, kdy si myslím, že jsme podávali dost kvalitní výkony. Zklamání?! Tak to bude asi jasný... Bojanovice.

 

4. Který další hráč než ty je tahounem mužstva ?

Nemyslím, že bych byl tahounem :D Ale jinak další osobností v našem kádru bude K. Bábíček, jenž nám vystřílel většinu branek. Jinak pokud s námi občas nastoupil i T. Voříšek, tak rozhodně on.

 

5. Jak prorokuješ jarní část ? 

Tak chtěl bych jednoznačně postoupit, jelikož je to poslední můj rok v dorostu, tak bych ho chtel zakončit vítězně. Ale pokud do toho nedáme všechno a budeme hrát jako na konci, tak na to můžeme všichni rychle zapomenout.

 

 

6. Čím si myslíš že byl způsoben úzký kádr ke konci Obrazeksezony podzimní části ?

Tak pár lidí hraje za A-team a teď ke konci to vycházelo často tak, že nám nemohli vypomoci z důvodu, že A-team hrál ve stejný den. Jinak byla také docela velká marodka, ať už skutečná nebo vymyšlená. Ale my se nemůžem spoléhat na to, že budeme vždy v plné síle.

 

7. Co říkáš na momentální situaci v dorostu baníku ?

Pokud bych to měl srovnat s tím co bývalo dřív, tak je to hodně slabé. Dříve to byl opravdu kolektiv „jeden za všechny, všichni za jednoho“. Dokázali jsme se hecnout a dali jsme do toho všechno. Nyní je to jiné, ale netuším čím to je.


8. Jak vidíš pokračování své kariéry po odchodu z dorostu ?

Tak to ještě nevím. Přemýšlel jsem, že bych se na to už vykašlal, ale nadruhou stranu mě zas fotbal baví a nevím co bych dělal ve volém čase, takže uvidíme na konci sezony :)


9. Na ktérém postě bych si chtěl stabilně nastupovat, ?

Nejradši by to bylo ve středu zálohy. Předstoper se ještě taky celkem dá. Hold teď na konci sezony jsme si nikdo ale moc vymýšlet nemohli kvůli účasti.

 

10. Kdyby jsi si měl vybrat : Stokláska,Svozila X Munzar, Duda ?

 

To je opravdu těžké. Jelikož obě dvojice jsou naprosto rozdílné, ale trénovat rozhodně umí všichni.S a S nás měli už od základny a zažili jsme s nimi toho hodně a vždycky nás dokázali hecnout. Občas nám dávají i rady do života atd. Tak jak to má být. M a D byli skvělí trenéři, ať si říká kdo chce, co chce! Výsledky jsme pod nimi měli a to je jejich účel. Že někomu vadilo, že s námi byli jako kamarádi, tak co, vždyt vztahy v týmu jsou základ!

Obrazek 

11. Myslíš si že by letošní kádr měl i na vyšší soutěž ?

 

Pokud by se k nám přidali L. Koplík a T. Voříšek, tak si myslím, že bysme to uhráli s přehledem. Ale i v tomto složení myslím, že bysme to zvládli  :)

 


12. Co se ti vybaví když se řekne Baník Ratíškovice ?

 

Finále poháru ČMFS.